O Vasán-Cubik Seguros perde co Burela e segue sen puntuar.
Tres derrotas en tres partidos é o balance do Vasán-Cubik Seguros no inicio de tempada en Terceira Nacional. Os estradenses caeron nesta ocasión na súa visita á pista do Burela B, un partido que terminou cun axustado 3-2 no seu contra. Os pupilos de Juáncar volveron pagar os seus erros en momentos crave e unha vez máis viron como a balanza se decantaba a favor do seu rival nun axustado cara a cara.

Os estradenses comezaron mal o partido e encaixaron dous goles nos compases iniciais. Iniciaron entón un acoso que obtivo rendas pouco antes do descanso cun tanto de Moro. Trala reanudación, o Vasán-Cubik Seguros mellorou aínda máis e puxo cerco á meta rival, aínda que sen éxito.

Non fallou o filial do Burela, que aproveitou unha contra para poñerse 3-1. Rebo reduciu diferenzas e devolveu as esperanzas a falta de catro minutos. Os estradenses intentárono sen éxito con varias ocasións claras de gol nas últimas xogadas do encontro.

Polo Vasán-Cubik xogaron César, Rafa, Tosar, Moro, Tojo -cinco inicial- Sesar, Kinso, Botellín e Rebo.