O Vasán-Cubik vence en Vilalba arroupado pola súa numerosa afición.

O Vasán-Cubik Seguros A Estrada Futsal conseguiu onte unha importante vitoria (5-10) na pista do Vilalba durante un partido onde a numerosa afección estradense levou polo aire aos homes de Juáncar. O choque foise ao descanso con empate no marcador a dous tantos, pero na continuación os do Coto Ferreiro apropiáronse do encontro vapuleando ao conxunto lucense en todas as fases.

Dous Hat Trick de Fabi e de Moro, un par de goles de Tojo e senllos de Rafa e Kinso asinaron o marcador definitivo dun Vasán-Cubik Seguros que onte deu un golpe na mesa dentro da Terceira Nacional. O cadro da Estrada formou cun quinteto inicial composto por Maricho, Tojo, Moro, Fabi e Kinso. Durante o encontro tamén dispuxeron de minutos homes como Marcos Sesar, Rafa, Rebo e Botel. A destacar o bo ambiente reinante no pavillón entre os afeccionados de ambos os equipos.